Behrn Hotell

Stortorget 12 • Örebro

I en av de äldsta byggnaderna i Örebro ligger Behrn Hotell beläget. Byggnaden har gått igenom många renoveringar sedan 1860. Man har försökt bevara fasaden från 1913: idag har den en vacker ockragul färg. Behrn är familjeägt och man vill ge gästen det där lilla extra genom personlig service och trygghet, receptionen är därpå öppen dygnet runt.

Alla 55 rum på hotellet har hög standard och smakfull, omsorgsfull inredning. Det finns inget rum som är det andra likt. Faciliteter som finns är badrum med dusch, TV, telefon och fri wi-fi. Du kan välja mellan enkelrum, dubbelrum – executive style, dubbelrum – country style och dubbelrum med balkong.

Lobbybaren har fullständiga rättigheter för de som vill dricka något gott i de sköna fåtöljerna. Det finns också en barnmeny med allt från varma rätter till smörgåsar. Varje fredag och lördag serveras Behrns populära räksmörgås, som titulerar sig som Örebros godaste. Kaffe och te finns alltid tillgängligt för gästerna. I Behrns paviljong dukas frukostbuffé fram varje morgon, här kan man njuta av god mat under ”bar” himmel.

Hotellet har en egen relaxavdelning med spabadkar, bastu och solarium. I receptionen kan man boka massage och andra behandlingar. Behrns hotell är ensamt i Örebro om att ha ett vino- och whiskeytek där man kan prova olika goda sorter. Varför inte sitta i paviljongen och pröva hotellets parmesanost och kex samtidigt?

Tillgängliga rum på Behrn Hotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Behrn Hotells olika rumstyper

Lördag 23 September t.o.m Söndag 24 September - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Aktuellt på Behrn Hotell

Fler hotell i Örebro