Torsdag
29
Maj 2025
Örebro Konserthus Örebro

Svansjön med The Heritage Ballet

Svansjön, som uruppfördes i St Petersburg 1895, är iscensatt till Pjotr Tjajkovskijs odödliga musik och är en av världens populäraste balettuppsättningar. Med de oslagbara “vita akterna”, den spektakulära och dramatiska balscenen, den utsökta musiken och den djupt berörande historien är detta en balett som överskuggar alla andra. I Svansjön berättas historien om den unge prins Siegfried som blir djupt förälskad i svanprinsessan Odette – en ung kvinna som förvandlats till en vit svan av den onde trollkarlen Rothbart. Detta är en historia om hur den sanna kärleken övervinner allt.
Heritage Ballet kommer att framföra detta mästerverk som det var tänkt att ses, med vackra traditionellt målade bakgrunder, Tjajkovskijs fantastiska partitur och kritikerrosade dansare som framför fullängdsproduktionen för Örebropubliken.
Scenografin som Heritage Ballet presenterar Svansjön i Örebro Konserthus med är verkligen mycket spektakulär. I dessa uppsättningar och kostymer har Swan Lake presenterats på världens bästa scener, som Theatre des Champs-Elysees i Paris, London Coliseum, Howard Gilman Opera House i New York och många andra…
Svansjön är utan tvekan en produktion alla måste uppleva minst en gång i livet och The Heritage Ballet debut i Västerås med denna balettsensation ger publiken en föreställning som de aldrig kommer att glömma. Missa inte det!
LÄNGD: ca 2h 40 min inkl 2 pauser (3 akter)
PAUS:: 35 min (20 min + 15 min)
ÅLDERSGRÄNS: 6 ÅR
Rullstolsplatser bokas direkt på telefon 0771 70 70 70 eller på 019 766 62 00 (tisdag & torsdag kl. 10.00-12.00). Rullstolsplatser går också att köpa direkt över disk i receptionen på Kulturkvarteret i Örebro.
Som biljettköpare är du ansvarig för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Torsdag 29 Maj 2025 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Svansjön med The Heritage Ballet, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj