• Evenemang idag
Torsdag
14
Mars 2024
Örebro Konserthus Örebro

En kärlekshistoria- Samuel August från Sevedstorp och Hanna i Hult

Urpremiär för "En kärlekshistoria" av Astrid Lindgren "Samuel August från Sevedstorp och Hanna i Hult" är novellen där Astrid Lindgren berättar sina föräldrars kärlekshistoria. Den utsågs 1999 till årtusendets kärlekssaga av Sveriges Radios lyssnare.
Lerbäcks Teater har tillsammans med Svenska Kammarorkestern fått förtroendet att gestalta denna historia för första gången någonsin i en scenversion. Vi har skapat en musikteaterföreställning med manus av Johan Gille och helt nykomponerad musik av Georg Riedel.
Med denna kulturskatt vill vi ge en upplevelse av och en förståelse för den tid, den miljö och de personer Astrid Lindgrens livsverk är sprunget ur. Med full orkester, professionella skådespelare och elever från kulturskolan i Örebro kommer detta att bli något alldeles extra!
Föreställningen passar för såväl gammal som ung och vi bjuder på en rörande, vacker berättelse som handlar om det som är viktigast av allt - kärleken!
Medverkande:
Svenska Kammarorkestern
Skådespelare från Lerbäcks Teater
Elever från Kulturskolan i Örebro
Dirigent: Alexander Hanson
Längd: 60 min
Endast sittning på numrerad balkong
Observera att inbjudna skolelever sitter med i publiken
Rekommenderad ålder är från 7 år
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 0771 70 70 70 eller 019 766 62 00 alt. i biljettkassan på Kulturkvarteret i Örebro. 1 ledsagare ingår per rullstolsplats.
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt eller flyttat evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. En kärlekshistoria- Samuel August från Sevedstorp och Hanna i Hult, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April