Tisdag
12
Mars 2024
Kulturhuset Örebro Örebro

Örebro Comedy med Ahmed Berhan, Christoffer Nyqvist & Kirsty Armstrong

ÅRETS FÖRSTA KVÄLL PÅ ÖREBRO COMEDY CLUB ÄR HÄR!
Missa inte vår otroliga line-up denna kväll!

Ahmed Berhan är en ståuppkomiker, programledare och skådespelare som medverkat i flertalet radio- och TV-sammanhang genom åren, såsom Kontoret (TV4), Bert (TV4), Ambassadören (Viaplay), Parlamentet (TV4), Tankesmedjan i P3, Morgonpasset i P3, Hot take i P3 och Vi måste snacka hår i P1. Ahmed Berhan har nyligen synts som programledare för det populära programmet i SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar” och säsong 2 som rullade ut våren 2023. Nu är det även klart med en säsong tre som har premiär våren 24! Han har även medverkat i stand up-showen “Semst” med Jonathan Unge och Branne Pavlovic.
Ahmed är en talangfull skådespelare som haft huvudrollen i filmen “Hjärtat” och medverkat i “Diorama”. Nyligen tog han även hem det stora priset som "årets manliga komiker 2023" och "årets humorprogram" på barncancergalan.
Christoffer Nyqvist Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor. Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken. 2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt. Han har även medverkat i Skav på SVT och är nu aktuell i överlevarna på SVT. Har ni inte sett Christoffer än, är det dags. Missa för guds skull inte er chans att se dessa tre stjärnor under en och samma kväll! Showlängd: ca 60 min utan paus.
Kirsty har fantastisk scennärvaro och humor med edge. Kirsty Armstrong har sedan 2016 varit aktiv på både den svenska och internationella standupscenen. Hon uppträder på landets samtliga klubbar och har tidigare turnerat i USA.
Kirsty har varit aktiv komiker sedan 2016 både i Sverige och på den internationella scenen. Hon blev nominerad till Årets Nykomling 2019, Årets Kvinnliga Komiker 2020 och sen tog hon hem titeln Årets Kvinnliga Komiker 2022. Hon har varit sidekick i Big Brother, programledare på helgen i P3 och är nu aktuell i satirprogrammet Svenska Nyheter. Kirsty är just nu aktuell med egna turnén ”Pöka” och nu gästar hon äntligen Örebro Comedy Club!
Insläpp: 18.30
Showtime: 19.30
Längd: ca 60 min
Arrangör: Pulpo LIVE & Agentur AB

Biljetter & tider

Tisdag 12 Mars 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Örebro Comedy med Ahmed Berhan, Christoffer Nyqvist & Kirsty Armstrong, Kulturhuset Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari