Lördag
9
Mars 2024
Örebro Konserthus Örebro

Jonathan Johansson | Klubb Efterslag

Med en av landets mest högklassiga låtkataloger i ryggen, ger sig Jonathan Johansson ut på en omfattande turné våren 2024. Jonathan Johansson är just nu aktuell som en av deltagarna i årets Så
Mycket Bättre, där han presenterat tolkningar av bland annat ”Högt över havet” (Lasse Holm), ”Passa
Micken” (The Latin Kings) och “New York” (Ellen Krauss).
I gränslandet mellan pop, elektronisk musik, och R&B släppte Jonathan Johansson 2009 genombrottsalbumet ”En hand i himlen”. Albumet gav Johansson en P3 Guld-nominering som Årets Artist samt en Grammis-nominering som Bästa Nykomling, och blev inte minst startskottet för vad som skulle bli en lång tillika hyllad artistkarriär. Efter debuten har ytterligare sex album följt, där varje nytt album vecklat ut fler och fler dimensioner i det angelägna artistskapet som är Jonathan Johansson; vidare, större, ljusare, mörkare, större och mer intimt på samma gång.
Efter 2020 års ”Scirocco” – enligt många hans mest intrikata och modiga album så här långt – släppte
Jonathan återigen in ljuset på den fantastiska ”Om Vi Får Leva” 2022. Albumet gav honom ett
Grammispris för Årets Textförfattare och den efterföljande soloturnén våren 2023, där Jonathan
navigerade sin låtkatalog med endast en gitarr, sålde slut på nästan alla konsertstopp. Denna vinters experimenterande med andra artisters låtar som del av Så mycket bättre följs nu upp av nya möjligheter att se Jonathan Johansson live. Våren 2024 åker Jonathan Johansson på turné, åter med ett band och fulla arrangemang, för 14 konserter runtom i Sverige. Med den produktive låtskrivaren Johansson vid rodret är det inte omöjligt att turnén också bjuder på helt nya låtar.
Rullstolsplatser bokas via Ticketmaster -
Telefon 0771 70 70 70 eller 019 766 62 00
Åldersgräns: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Lördag 9 Mars 2024 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Jonathan Johansson | Klubb Efterslag, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November