• Evenemang idag
Onsdag
29
November 2023
Örebro Konserthus Örebro

Haydn

Uppdaterat program. Konserten har bytt namn från Bejun. Dirigent och pianist Richard Egarr ersätter Bejun Mehta som tyvärr har behövt ställa in.
Richard Egarr är en brittisk dirigent och keyboardspelare och härstammar från Uckfield i sydöstra England. Richard är erkänd i världen av barockmusik för sin dynamiska dirigentstil och sitt virtuosa keyboardspel. Han har även spelat in flera album med verk av kompositörer som Bach, Handel och Purcell, och är eftertraktad som gästdirigent på internationella scener och festivaler. Han är sedan 2020 konstnärlig chef för Philharmonia Baroque Orchestra & Chorale och har dessförinnan varit chef för Academy of Ancient Music i 15 år. Här dirigerar och spelar han i en symfoni och en pianokonsert av Haydn och avslutar konserten med ett urval ur Händels omåttligt populära Water Music.
Program
Joseph Haydn - Symfoni nr 1 i D-dur
Joseph Haydn - Pianokonsert i D-dur
Georg Friedrich Händel – urval ur Water Music
Medverkande
Richard Egarr, dirigent / pianist
Svenska Kammarorkestern
Klassisk After Work
Klassisk AW är ett perfekt tillfälle att ta med dig vänner och kollegor och komma till Konserthuset. Från 16.00 öppnas portarna och ni kommer för att avnjuta något gott att dricka och varför inte en lyxig tapas. Två timmar senare, klockan 18.00, efter snack, mingel och skratt tillsammans drar en förstklassig konsert igång med Svenska Kammarorkestern. Konserten är klar i tid perfekt för att hinna hem och äta middag!
Rullstolsplats Bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. 019 766 62 00 (tisdagar + torsdagar 10.00-12.00) samt i biljettkassan på Kulturkvarteret i Örebro.
Längd 60 min
Insläpp konsertsalen ca 17.35
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Haydn, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December