• Evenemang idag
Onsdag
28
Februari 2024
Örebro Konserthus Örebro

Appalachian

Amerikansk folkmusik utgör inspirationen för båda dessa verk som räknas som amerikanska klassiker. Baletten Appalachian Spring är som man kan förvänta sig, dansant i sin karaktär och musik med en historia att berätta. Det stämmer också in på de tre stämningsbilderna från området New England som här återges. Ryan Bancroft, nytillträdd chefdirigent för Kungliga Filharmonikerna dirigerar och vi längtar efter att kunna ge dig chansen att uppleva det här tillsammans med oss.
Program:
Charles Ives
Three Places in New England ca 20 min
Aaron Copland
Appalachian Spring ca 25 min
Medverkande:
Ryan Bancroft dirigent
Svenska Kammarorkestern
Klassisk AW från kl. 16.00 i Foajérestaurangen
Rullstolsplats Bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. 019 766 62 00 (tisdagar + torsdagar 10.00-12.00) samt i biljettkassan på Kulturkvarteret i Örebro.
Längd 60 min
Insläpp konsertsalen ca 17.35
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Appalachian, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April