• Evenemang idag
Lördag
9
December 2023
Kulturhuset, A-Salen Örebro

Mord Mot Mord Livepodd

Mord Mot Mord fyller fem år och du är bjuden! I höst tar äntligen Karin Londré och Anna Sandell med sig rödvinet och poddmickarna för att ge sig ut i landet och berätta om gripande mordfall, livsöden och ett och annan mustigt mysterium.
Ta med dig alla du känner plus några till och upplev en fantastisk livepodd som får skratt, gråt och skräck att komma närmre varandra än någonsin.
-I över fem år har vi varje vecka berättat hemska historier för varandra och våra lyssnare, och true crime-intresset verkar inte avta hos varken oss eller dem. Vi är så glada att ta med oss Mord Mot Mord ut på vägarna för att träffa lyssnarna igen, säger Anna Sandell.
Våra lyssnare är de snällaste människorna som finns, kanske blir man lite extra snäll när man vecka efter vecka hör om hur mycket dumt det finns i världen. Vår publik är till 90 % kvinnor som försöker förstå och hantera ondska, och till 10 % deras medsläpade pojkvänner, säger Karin Londré.
Turnèn produceras av Pulpo Live
Längd: ca 90 minuter inkl. Paus
Arrangör: Pulpo LIVE & Agentur AB

Biljetter & tider

Lördag 9 December 2023 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

9 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset, A-Salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mord Mot Mord Livepodd, Kulturhuset, A-Salen

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December