• Evenemang idag
Söndag
3
December 2023
Örebro Konserthus Örebro

Christmas at City

Citykyrkans traditionsenliga julkonsert ”Christmas at City".
I en glädjefylld och färgsprakande konsert för hela familjen välkomnas julen med klassiska julsånger mixat med moderna hits framförda av Citykyrkans band & sångare. Tomtens medverkan, med utdelning av godispåsar till alla barn och julfotografering, är lika självklar som talet om Jesu födelse och julens kärleksbudskap. Allt väl inslaget och presenterat i en nutida uppdaterad version som passar alla.

Medverkande:
Citykyrkans band och sångare
Längd: 2 timmar.
Paus: Nej
Hyperlänk: www.citykyrkan.se
Rullstolsplatser bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. 019 766 62 00 (tisdagar + torsdagar 10.00-12.00). Rullstolsbiljetter kan också köpas i receptionen på Kulturkvarteret.
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Söndag 3 December 2023 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Christmas at City, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November