• Evenemang idag
Lördag
11
November 2023
Kulturkvarteret VOLYMEN Örebro

In Meadows Ears

En helkväll i indie- och folkrockens tecken med Loney Dear, Roosmarijn [NL], Svavar Knutur [IS] och Meadows.
En fristad där vi kan andas, drömma och uppleva kraften av musik tillsammans med kvällens fyra akter - ödmjukt handplockade av Meadows själv.

Mer om evenemanget
Det började som en spellista på Spotify där Christoffer Wadensten (musikern bakom Meadows) tipsade om sina favoriter inom indie- och folkrock. Det blev många "ledsna skägg" och artister som Wadensten mött under sina turnéer runtom i världen. Ur det växte en idé att lyfta fram några av akterna på en och samma scen och låta publiken få uppleva mötet. Och nu är det äntligen dags!

Artister
Loney Dear [SE]
Sagt om Loney Dear i Sunday Times: "En av de mest uppplyftande, inspirerande och helande röster du någonsin kommer att höra". Som låtskrivare och katalysator för uttrycksfulla musikaliska minnen är svenska Emil Svanängen en blygsam mästare som utlöser stora känslor som skär djupt. Loney Dear är värvad till Peter Gabriels skivbolag Real World.
Roosmarjin [NL]
Roosmarijn är en experimentell och melodisk popmusiker från Arnhem, Nederländerna. Inspirerad av naturens storhet och dess detaljer fångar hon dessa element i intima sånger, med drömska melodier och ett uttrycksfullt framförande. Hon förvandlar rum till upplevelser, med stöd av sin viola, loop-station och en fascinerande röst.
Svavar Knutur [IS]
Trubaduren och berättaren Svavar Knútur är född på norra Island och har ägnat sitt liv åt att utforska människans villkor genom linsen av sitt lands mörka och ofta tragiska historia och unika melodier och berättarstil. Knuturs sånger om elände och försoning ger en hälsosam dos hopp mitt i förtvivlan. En humoristisk berättare och ivrig dykare i det mänskliga tillståndets grumliga vatten, Svavar Knútur sår och skördar en unik blandning av konst och underhållning.
Meadows [SE]
Intim, gripande, autentisk och djupgående. Christoffer Wadensten vänder sig inifrån; ibland dyster, ibland hoppfull, men alltid full av liv och känslor. Sedan debuten med EP’n ”The Only Boy Awake” har Meadows musik streamats över 50 miljoner gånger och legat på topplistor i USA, Europa och Asien. Wadensten har tagit sin musik från Örebro och turnerar regelbundet världen runt. Hans framträdanden för samman människor och förvandlar främlingar till vänner och fans som har en djup kontakt med hans musik.
Plats; Volymen, Kulturkvarteret Örebro
STÅPLATS
Dörrar öppnar 18.00
Konsertstart 19.00
Konsertslut 23.00
Paus: ca 25 minuter mellan varje artist
Kulturbistron håller öppet med bar i Volymen.
Åldersgräns 13 år, under 18 år i målsmans sällskap
Rullstolsplats bokas med Ticketmaster på telefon 0771 70 70 70 alt. på telefon 019 766 62 00 (tisdagar + torsdagar 10.00-12.00)
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret VOLYMEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. In Meadows Ears, Kulturkvarteret VOLYMEN

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November