• Evenemang idag
Torsdag
18
Maj 2023
Hjalmar Bergman Teatern Örebro

Dansskolan Entrés vårshow 2023 ”Back to school”

Här bjuder Marie Kühlers showdansskola in till sin stora dansföreställning med tema ”Back to school”! Här bjuder vi på en dansshow som utspelar sig på en skola! Rektorn på skolan, som spelas av Amanda Flack är rädd att skolinspektionen inte ska godkänna skolan och gör allt för att det ska se bra ut! Men såklart händer det mycket på en skola, allt från bus på skolgården, grafittimålare, skolbal och så en väldig massa skolämnen såklart. Här dansar elever i alla åldrar från 6 år-uppåt och vi bjuder på en stor bredd av olika dansstilar.
Konferencier: Amanda Flack
Medverkande: Elever på dansskolan Entré
Biljettpris: 165kr vuxna, 95 kr barn upp till 9 år. Barn under 3 år i knä/gratis. Alla priser är exklusive serviceavgifter
Längd: 2 tim 45 min inkl. paus
Rullstolsplats: bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. via biljettkassan på Kulturkvarteret i Örebro
--
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjalmar Bergman Teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dansskolan Entrés vårshow 2023 ”Back to school”, Hjalmar Bergman Teatern

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni