Fredag
26
Maj 2023
Clarion Hotel Örebro

Club Punsch at Clarion Hotel Örebro

Club Punsch fortsätter sina äventyr på Clarion Hotel Örebro
Vi tänker ta er med in i Läskiga Lenas, välhängde Harrys, Mollys och Hannahs magiska värld.

Det innebär resor tillbaka till 70-talets brukssamhälle, 80-talets skimrande värld fram till dagens datum där Steve och Hannah inte längre känner igen sig och undrar om det finns någon plats för dom?
Sagan om Steve fortsätter. Vi kommer att varva nya releaser med gamla favoriter. Vi utlovar i varje fall minst en sagostund varje kväll.
Vi kommer även låta våra fans skriva låtlistor, vi kanske även kommer att dyka upp på terrassen i sommar. Kanske kan vi jamma lite med varandra? Prova nya låtar och nya versioner. Vi gör allt tillsammans.
Vi vill göra Club Punsch till det där stället där vi möts. Vi som inte riktigt vet var vi hör hemma men som vill ha lite kul. Vi som vill ta på oss dansskorna och lyfta näven i luften och röja lite till livemusik. Längs vägen kan det även dyka upp gästartister. Så håll utkik!
Nu kan ni även köpa paket med rum + entré. Ni kan såklart även boka bord och äta en bit mat.
Det bästa av allt. Vi möts på Örebro mest centrala och bästa scen.
Mvh Steve
--
Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07.
Klicka för digital bordbeställning:
Ungefärliga hålltider:
Incheck för boende gäster från kl 15.00
Kl 17.00: Bar och restaurang öppnar
Kl 20.00: Club Punsch startar.
Alla tider är cirka tider och kan ändras utifrån behov. Vid händelser arrangören inte kan styra över, t.ex. sjukdom, har Clarion Hotel rätt att göra förändringar av banduppställningen. Vid helt inställt event betalas entré och boendepaket tillbaka. Arrangören kan inte stå för resor eller andra omkostnader.
Medverkande: Club Punsch

Biljetter & tider

Fredag 26 Maj 2023 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

12 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Club Punsch at Clarion Hotel Örebro, Clarion Hotel

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj