• Evenemang idag
Onsdag
14
September 2022
Kulturkvarteret VOLYMEN Örebro

Viktor Fröjd - Festen

Festen är en hyllning till människan och det sinnliga. Med housekulturen som outtömlig inspirationskälla skapar Viktor Fröjd ett verk som får publiken att gå in, men dansa ut. När Viktor Fröjd bjuder in till Festen så är publiken välkommen att delta på sitt sätt. Nedsjunken i en soffa, förstulet smygandes runt rummet eller tokdansandes i festens mittpunkt.
Placerad mitt i verket, tillsammans med sceniska installationer och tre housedansare, blir du en del av Festen – en houseklubb förklädd till föreställning. Till musik av DJ Cheza och med master of cermony Yared får du följa med på en fest du sent ska glömma.
Alla som deltar på Festen är också med och skapar den. Vår resident DJ Cheza tar oss på en resa genom housemusikens värld och vi guidas av vår ceremonimästare Yared. Dansarna Joanna, Johanna och Viktor rör sig igenom festen tillsammans med oss.
Festen är en hommage till streetdanscommunityt – en kultur som vill bejaka allas olikheter och hyllar dansen som uttrycksmedel. Inspirerad av houseklubbarnas musik, jam och dans skapar Fröjd ett verk fyllt av gemenskap och lust.
Medverkande: Viktor Fröjd samt dansarna Joanna och Johanna. DJ Cheza, ceremonimästare Yared
Festen turnerar med Dansnät Sverige.

Arrangör: Dansscen Örebro (Örebro kommun).
Onumrerade sittplatser
Längd: 80 min, ej paus.
Rullstolsplatser bokas i biljettkassan på Kulturkvarteret i Örebro samt på telefon samt på telefon 019 21 12 30 alt. 0771 70 70 70
Gruppbokningar (+15 personer) och företagsbokningar kan ske på telefon 019211230
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Onsdag 14 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

150 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret VOLYMEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Viktor Fröjd - Festen, Kulturkvarteret VOLYMEN

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December