• Evenemang idag
Lördag
9
Oktober 2021
Makeriet Örebro

LUSTANS LAKEJER Makeriet Live

LUSTANS LAKEJER
+ SUPPORT EZTRADÖRERNA
MAKERIET
21/3 2020 KL: 21.30 -02.00


Makeriet bjuder in till en helkväll i synth-popens och 80 tals dekadensens odödliga tidevarv.
VI öppnar kl 19.00 med Champagne mingel och vår DJ spelar epokens största och mest klassiska hits.
Kl 21.30 går LUSTANS LAKEJER på scen och framför sina odödliga låtar i en för kvällen unik spelning. Efter LL fortsätter kvällen och natten med vår DJ i Glashuset samt med coverbandet Eztradörerna i Magasinet som levererar klassiker från samma era. Andrea Doria, Ratata, Simple Minds, Spandau Ballet, Reeperbahn m fl.

Lustans Lakejer gav 1980 ut sin första singel "Diamanter är en flickas bästa vän" i 500 exemplar, endast tillgänglig på så kallad maxi-singel i 12"-format.
Skivan gjorde inte så mycket väsen av sig när den först släpptes, men nu kostar ett exemplar närmare 1000:- och när låten gavs ut i ny version 1982 blev den en stor hit för LL och etablerade dem som ett av landets mest nyskapande band.
Nu kommer Lustans Lakejer till Makeriet i Örebro för en konsert där de framför just "Diamanter" samt "En främlings Ögon", "Rendez-Vous i Rio" och alla de andra klassiska låtarna i gruppens repertoar och långa karriär.

Missa inte chansen att se ett av Sveriges mest ikoniska band live!

Lustans Lakejer 2020 består av Johan Kinde, Tom Wolgers, Christer Hellman, Anders Ericson, Julian Brandt och Fredrik Hermansson.

Boka på Tickster

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober