• Evenemang idag
Onsdag
11
Augusti 2021
Svampen Örebro

58 meter upp med Byråkrat (Fd. Kent)

58 meter upp med Byråkrat! Sommarens allra mest mysiga, intima och exklusiva musik-upplevelse under bar himmel på Svampens magiska skybar! Varmt välkomna på ett coronasäkrat evenemang för max 65 besökare, där vi vidtagit åtgärder för att minska risk för smittspridning.

Byråkrat. är skapat och administrerat av Martin Roos. Martin spelade gitarr i Kent mellan åren 1991-1995 och var även deras manager under 15 år. Nuförtiden arbetar Martin som ledare inom Eskilstuna Kommunkoncern. Tillkomsten av Byråkrat. är sprunget ur en idé att skapa instrumental musik för kontoret. Eller om du vill - Muzak för den ensamma byråkraten.

Det självbetitlade albumet ”Byråkrat.” släpptes den 1 april 2018 och musiken beskrevs av Jan Gradvall i DI Weekend som: "..instrumental, gitarrdriven, suggestiv och vacker, präglad av ett regnmolnsgrått vemod..."

Nu kommer uppföljaren ”Tillit” som ges ut digitalt samt på limiterad kassett och vinyl den 18 april. De båda fysiska utgåvorna innehåller det exklusiva spåret ”Koncept”. Andra titlar på albumet är ”Missiv”, ”Tillit”, ”Synergi”, ”Budgetram” och ”Process”.

På inspelningen av titelspåret ”Tillit” medverkar även Hannu Kiviaho (Fatboy), Heikki Kiviaho (Sator) och Mattias Axelsson (ex The Horror/The Horror, Superswirls).

Boka på Tickster
I siffror

360 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober