• Evenemang idag
Söndag
8
Augusti 2021
Spelgården Wadköping Örebro

Vivian Buczek Group feat. Seamus Blake

Dynamisk och spontan, så beskriver hon sig själv, den hyllade jazzsångerskan Vivian Buczek som äger scenen med närvaro och behärskar jazzens idiom med en ödmjuk självklarhet oavsett vad hon tar sig an. Vivian har musiken djupt ner i själen då hon är uppvuxen i ett musikaliskt hem med två jazzmusiker till föräldrar, där jazzen och bluesen flödade konstant.

I Vivians nästa projekt “Roots”, dyker hon djupt ner i sina musikaliska rötter och belyser den
genomgående röda tråden som alltid har varit en ledstjärna ihennes musicerande, nämligen jazzen, bluesen och svänget, men även den polska och svenska jazz-traditionen som präglat
hennes uppväxt som tvåspråkig. Detta gör hon denna gången i ett internationellt samarbete med svenska pianisten/arrangören Martin Sjöstedt och de danska legendariska musikerna basisten Jesper Bodilsen och trumslagaren Morten Lund. Till detta projektet har Vivian även med sig en av världens främsta saxofonister, Seamus Blake som ursprungligen kommer från
Vancouver, Canada, uppvuxen i New York där han slog genom och spelat genom åren med många av vår tids ledande jazzikoner.

Boka på Tickster
I siffror

195 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober