• Evenemang idag
Fredag
6
Augusti 2021
Svampen Örebro

58 meter upp med Oscar Danielson

58 meter upp med Oscar Danielson! Sommarens allra mest mysiga, intima och exklusiva musik-upplevelse under bar himmel på Svampens magiska skybar! Varmt välkomna på ett coronasäkrat evenemang för max 65 besökare, där vi vidtagit åtgärder för att minska risk för smittspridning.

Oscar Danielson är sin egen genre, kritikerfavoriten och en mycket uppskattad liveartist. Han turnerar flitigt i både Norge och Danmark, men här hemma är han fortfarande som ett smultronställe att upptäcka.

Oscar har alltid har de mest välrenommerade musikerna på sina studioinspelningar. Live framträder han dock oftast själv i strumplästen med sin gitarr.

Hans låt ”Besvärjelse” från albumet ”Stockholm i mitt hjärta” har över 3 miljoner spelningar på Spotify och har tolkats av flera andra artister.

Oscar är av många ansedd som Sveriges främsta textförfattare, med texter som handlar om hur vi fungerar, vi människor mitt i livet. Barn, livstetris och en ständigt tickande klocka. Varenda textrad genomsyras av Oscars underfundiga humor och perfekt avvägda frasering.

2012 belönades Oscars skiva ”Det kostar på att vara barn” med en Grammis för Årets Barnskiva, och 2013 Grammisnominerades han i samma kategori för ”Oscar Danielson sjunger för barn som borde sova”.

Boka på Tickster
I siffror

189 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober