• Evenemang idag
Tisdag
17
December 2019
Örebro Konserthus Örebro

Celtic Christmas

- en julkonsert med West of Eden
Efter förra årets succé bjuder West of Eden, tillsammans med Örebro-kören Primlua Veris, återigen in till keltiskt julfirande där irländsk och engelsk folkmusik står i centrum.

Allt från medeltida hymner till svängigt låtspel, Christmas Carols och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.
Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine.
West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken.
Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band som Alison Krauss & Union Station.
West of Eden har även spelat för utsålda hus på Göteborgs Konserthus tillsammans med musiker ur Göteborgs Symfoniker, gjort ett flertal live-konserter i riksradio samt turnerat i England, på Irland, i Kina.
Bandets inspelning av Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.
Välkomna!
West of Eden är:
Lars Broman: Fiol
Martin Holmlund: Bas
Pär-Anders Zetterberg: Trummor, Bodhran
Jenny Schaub: Sång, Dragspel, Tin Whistle
Martin Schaub: Sång, Akustisk Gitarr, Piano
Henning Sernhede: Gitarr, Mandolin
Längd: 90 min ej paus
Rullstolsplats med ledsagare bokas på 0771 70 70 70
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Celtic Christmas, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti