• Evenemang idag
Onsdag
15
Maj 2019
Aula Nova, Örebro Universitet Örebro

Lulespexet: Mysteriet ombord Titanic

Titanics jungfruresa - den dödligaste katastrofen i fredstid - är ökänd. Men vad var det egentligen som hände ombord, den ödesdigra natten? Hur kunde det osänkbara skeppet sjunka? Var befann sig kaptenen? Vem var det som körde egentligen? I årets föreställning får vi följa med överklassen korta resa i överdådig lyx och flärd. I Mysteriet ombord Titanic dras vi med i världens mest kända undergång med ett hittills outforskat perspektiv.

Snart är det dags för avgång för årets spex. Det kommer bli en fartfylld föreställning där mystik, de tuffa förhållandena i första klass och skvaller spelar huvudrollen - En resa du inte vill missa!

Luleå Studentspexförening engagerar varje år ca 60 studenter vid Luleå tekniska Universitet som tillsammans sätter upp en produktion av en historisk händelse. Även om Lulespexet är en studentförening så är föreställningarna öppna för allmänheten och passar för alla åldrar. Lulespexet åker på turné och den 15/5 kommer de till Örebro!


BILJETTER
www.biljetter.lulespexet.se

PRISER
Standardbiljett: 175 kr
Student: 150 kr
Pensionär/Junior: 100 kr
Under 10 år: Gratis

I siffror

428 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni