Fredag
21
Juli 2017
Tjo i Tjögsta Örebro

Tjo i Tjögsta med Larz Kristerz

FREDAG 21/7 - 20:00
(Insläpp från 17:00)

Early Bird 150 kr (t.om 31/5 - begränsat antal)
Ordinarie 295 kr.
Student/pensionär 250 kr
Ungdom 150 kr (13-17 år i målsmans sällskap)
Bussbiljett Örebro-Tjugesta (t & r) 120 kr

Nu gör ett av Sveriges populäraste och "galnaste" band en avstickare från de traditionella dansbanorna... Gruppen har en av de största "fan-basen" av alla dansband, närmare 300 000 sålda skivor och mer än 600 spelningar på både logar och krogscener sedan Dansbandskampen talar sitt tydliga språk. Förutom sin svängiga musik och spelglädje är bandet känt för sina ofta spektakulära scenkläder i grälla färger.

-När man får på sig scenkostymen, då förvandlas man till en Larz-Kristerz. Det har blivit vårat signum och varumärke, säger sångaren Peter Larsson. Både publiken och bandet skall ha kul under en kväll med Larz-Kristerz, och kul blir det när bandet bjuder på en sprakande konsertupplevelse med låtar från hela sin karriär.

I siffror

558 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tjo i Tjögsta). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tjo i Tjögsta med Larz Kristerz, Tjo i Tjögsta

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni