14-15
Jul 2016
Slottet Live Örebro

Slottet Live

Slottet Live i Slottsparken Örebro 14-16 juli. Tre magiska kvällar då artister som Jerry Williams, Niklas Strömstedt, Jill Johnson, Millencolin och Eva Eastwood intar Slottsscenen. Biljetter hittar du på www.slottetlive.se från 12 februari 09.00.

***LINEUP***

TORSDAG 14 JULI
Jerry Williams
Eva Eastwood

FREDAG 15 JULI
Niklas Strömstedt
Jill Johnson

LÖRDAG 16 JULI
Millencolin
(Fler band tillkommer)

*** OM EVENEMANGET ***

Örebro är en oslagbart vacker stad och det ståtliga slottet och Slottsparken är stadens hjärta omgiven av Svartåns virvlande strömmar. Det här har varit stadens medelpunkt i över 700 år.

Just där, med den historia som vilar på platsen, vill vi ta vid och ge kulturstaden något som vi själva saknat och som vi tycker den förtjänar. En sommarfest i dagarna tre med musik, god mat och dryck som avnjuts i vacker miljö. Välkommen till Slottet Live!

På kvällarna 14-16 juli ser du flera artister på en spektakulär scen med Örebro slott som scenkuliss. I vimlet i Slottsparken umgås du under parkens gamla bokar med både nya och gamla bekanta och provar ett stort utbud av både mat och dryck.

I juli ser vi tillsammans till att slottet inte bara är Örebros medelpunkt och hjärta, utan hela Sveriges!

Presenteras av:
Nikija Event

I siffror

140 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1741 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Slottet Live). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Slottet Live, Slottet Live

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni