Lördag
19
December 2015
Örebro Truckstop Örebro

Här Stannar Sverige Kortege

Nu är det dags igen för en kortege. Denna gång slår vi upp portarna 8.30 på Truckstop Eat (restaurangen på truckstop) Ta med hela familjen för en trevlig och mysig familjedag där barnen har möjlighet att möta brandkåren, träffa Trollkarlen Mattias som underhåller m.m. Billigt fika finns att köpa på restaurangen. LP lastbilstvätt öppnar redan 7.00 för att hjälpa till att tvätta ekipagen för de som önskar. Även andra branschrelaterade företag och organisationer så som Sveriges Åkeriföretag Öst och Transportarbetarförbundet finns på plats. 11.00 rullar kortegen ut från Truckstop, mer detaljerad färdväg kommer. Ca. 13.00 är vi tillbaka och då serveras lunch billigt för de som önskar. Tveka inte att höra av er om ni undrar något. För Lika villkor, Säkra vägar, Fler Trafikpoliser, Beställaransvar, Lika inför lagen med mera. Sprid gärna detta event vidare. Väl mött.

I siffror

298 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1125 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Truckstop). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Här Stannar Sverige Kortege, Örebro Truckstop

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni