• Evenemang idag
Onsdag
28
Oktober 2015
Röda paviljongen Örebro

Onsdagspong

ÄNTLIGEN är onsdagspongen tillbaka!

Höstterminens första onsdagspong kommer äga rum i vår älskade Röda paviljong aka. "Pavven-Beerpongarena", "ÖSB hemmaplan" eller kanske "the-place-to-be-på-onsdagar" vad vet vi?


Onsdagspongen är ett event vi kört sedan hösten 2012 (även om det då var i aningen mindre skala) och den är till för att alla ska kunna pröva på denna fantastiska college-sport, utmana en god vän eller träna inför en stundande turnering. Det kostar ingenting och det enda ni behöver ha med er är er valfria dryck.

När vi känner att vi pongat färdigt för kvällen så beger vi oss traditionsenligt till Villa Strömpis och skakar loss på deras onsdagsklubb HOTEL (halva priset i baren till kl 00 är som skräddarsytt för oss studenter). Glöm inte bort att ett medlemsskap i Beerpongsällskapet ger er gratis inträde på onsdagarna så glöm inte medlemskortet (eller varför inte bli medlem på plats?).

VI SES I PAVVEN!

NÄR? 18:00
VAR? Röda paviljongen
Pris? Självklart gratis!
TA MED? Ert bästa humör och er bästa kastarm (gärna några kompisar att utmana också såklart).

I siffror

67 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

469 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December