• Evenemang idag
Måndag
2
November 2015
Tegelbruket Örebro

Manifest on Tour

Manifest on Tour är en turnérande musikbranschworkshop för band, artister, låtskrivare och musikföretagare som vill ta nästa steg i karriären.

- Fri entré och öppet för alla -

18:00 WORKSHOP
21:30 SHOWCASE

DELTAGARE:
Island Minks
Comminor
Hanna Gustavsson
Julia & The Basement Tapes
Dimpker Brothers

I PANELEN:
Joel Botnen Diamant
Marita Johansen
Peter Nordenström


Moderator för samtliga workshops under Manifest on Tour 2015 är Suvi Richter.

Evenemanget kostar ingenting att besöka men lokalen har ett begränsat antal platser. Anmäl dig här för att vara säker på att komma in: https://sensus.wufoo.com/forms/manifest-on-tour-besakaranmalan/----------------------------------------------------------------------------------

OM MANIFEST ON TOUR
Manifest on Tour är en turnérande workshop där lokala band och artister runt om i landet möter en expertpanel från musikbranschen för att få konkreta råd om hur de ska göra för att ta sig vidare i karriären. Det kan gälla allt från musikproduktion och karriärstrategier, till marknadsföring och upphovsrättsfrågor.

Varje workshop är utformad som en masterclass och utgår ifrån de medverkande banden och artisternas egen verklighet. Syftet med Manifest on Tour är att erbjuda musiker, artister, upphovspersoner och musikutgivare en möjlighet att få större branschkunskap och att knyta nya kontakter inom musikbranschen och musiklivet.

De uttagna akterna får dessutom möjlighet att visa upp sig som liveakter inför bransch och övrig publik på Manifest On Tour Showcase. Deltagande akter i Manifest On Tour Showcase har möjlighet att tillgodogöra sig olika mervärden. Exempel på dessa är möten med musikföretag (skivbolag, bokningsbolag, management med mera) och chans att framträda live i ytterligare betydande sammanhang.

Ett antal utvalda akter bjuds till Stockholm dagen innan Manifestgalan för att framträda under ett samlat, nationellt showcase. Den akt som bedöms vara årets främsta får äran att öppna Manifestgalan på Nalen i Stockholm genom att spela sin musik live inför Sveriges samlade oberoende musikbransch.

Som initiativtagare till Manifest on Tour står SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) och Sensus studieförbund.
Manifest on Tour genomförs i ett samarbete med Musikerförbundet. Projektet stöds av Musiksverige, den svenska musikbranschens par

I siffror

33 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

287 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tegelbruket). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Manifest on Tour, Tegelbruket

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December