Tisdag
5
November 2019
Örebro Konserthus Örebro

Thomas Gansch & Georg Breinschmid

Thomas Gansch och Georg Breinschmid har mycket gemensamt. De kommer båda från Österrike och är båda klassiskt skolade musiker. De träffades som studenter vid Wiens musikkonservatorium 1997, och det blev början på deras musikaliska vänskap. Utöver deras delade kärlek till den klassiska musiken älskar de båda The Beatles, Monty Python, Jazz och Thomas Bernhard såväl som våldsamma skrattanfall, Dadaistiska ordvitsar och lekfulla grimaser.
Inte minst för duons delade intressen har dessa två herrar fattat tycke för en distingerad stil av musikalisk galenskap. Spelglädjen och spontaniteten hos Thomas och Georg kunde anas redan när de spelade med Wiens Konstorkester åren 1999–2006 och sedan 2007 har de uppträtt med egna föreställningar.
Det som utmärker dessa två musiker – förutom deras musikaliska färdigheter och spontanitet – är deras enorma bredd av musikstilar. De kan anamma de traditionella rollerna under en konsert och göra en djupdykning i improvisation på efterföljande konsert. Den ena dagen kanske de fokuserar på världsmusik, den andra dagen blues eller pop. Lysande, mångsidiga och virtuosa, likt deras succéproduktioner ”Mnozil Brass” eller Brein’s Café”, är duon Gansch / Breinschmid en unik upplevelse!
Medverkande
Thomas Gansch - trumpet, sång
Georg Breinschmid - kontrabass, sång
110 minuter inkl. paus
Ingen åldersgräns
Ståplats med begränsat antal sittplatser - först till kvarn.
Arrangör Örebro Konserthus
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Tisdag 5 November 2019 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Thomas Gansch & Georg Breinschmid, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober