• Evenemang idag
Fredag
25
Oktober 2019
Örebro Konserthus Örebro

Roseph, Artificial Heartbreak releasekonsert

Det är nu det händer. Roseph öppnar portarna till sitt musikaliska universum och bjuder in dig till en kväll där varje färg från den emotionella paletten kommer att användas i breda stråk. Med tre singlar i ryggen tar Roseph sats för att släppa sitt mest utmärkande alster hittills, singeln Artificial Heartbreak. Sedan hösten 2017 har bandet haft sin bas i Örebro där de idogt arbetat med att utveckla sin dynamiska pop, genomsyrad av ungdomlig hjärtesorg, souliga gitarrslingor och tunga grooves. Repetitioner in på småtimmarna och samtal under långa, nattliga motorvägsfärder hem från spelningar har gett upphov till en stark vision och ett sound som passar sig ypperligt i Foajén en mörk höstkväll.
Dörrar öppnar: 19.00
Starttid: 20.00
Förband: 21.00
Huvudakt: 22.00
Sluttid: ca 23.00
Åldersgräns: 18 år
Ståplatskonsert
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Roseph, Artificial Heartbreak releasekonsert, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December