• Evenemang idag
Måndag
28
Oktober 2019
Örebro Slott Örebro

Terry Evans

Storseans med mediet Terry Evans
Under en storseans används mediet som en neutral kanal mellan andevärlden och vår verklighet. När länken har skapats börjar andekontakten, som ofta är en släkting eller en vän, att ge mottagaren bevis på sin fortsatta existens på en annan medvetandenivå. Det är alltid andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom och lämnar budskap till dig. Mediets uppgift är att förmedla det andevärlden vill ska komma fram.

Syftet med en storseans är att ge bevis på liv efter döden. Mediet kan beskriva utseendet, personlighet eller karakteristiska drag, som hjälper dig att känna igen kontakten. Normalt sett förmedlar en andekontakt information om något som pågår i ditt liv, något som kan hjälpa dig att lösa ett problem eller besvara en viktig fråga.
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Grunden för hans arbete som medium baseras på ”Spiritualist Nations Unions” filosofi, en organisation som finns i Storbritannien. Det centrala i denna filosofi är att det finns liv efter döden.
Plats: Rikssalen, Örebro Slott
Längd: ca 2,5 tim.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Slott). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Terry Evans, Örebro Slott

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December