• Evenemang idag
Tisdag
30
April 2019
Clarion Hotel Örebro

Bohemian Valborg

Bohemian Valborg är ett tillfälle för alla musikälskare att uppleva en helg med skön musik i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro.
På scen erbjuder vi ett antal förstklassiga musiker.
Kvällens huvudakt är ett fullt Queen Tribute Band som samlar ett antal musiker som på ett eller annat sätt har en anknytning till världsbandet Queen. QTB kommer att köra ett fullt set med Queens största hits och består av följande artister:
Jamie Humphries är en engelsk guitarrist som på sitt CV bland annat har turnerat med Brian May och Kerry Ellis och Queen Showen ”Champions of Rock”.
Pär Hjulström är trummisen som började sin resa med tyngre musik som Athela och metalbandet Amaran. Pär har också kompat artister som Uno Svenningsson och Magnus Carlsson
Fredrik Landh är frilansmusikern som kompat de flesta stora inom svensk musikindustri
Mats ”Gaffa” Karlsson är multimusikern med en enorm karriär som spelat med de flesta musiker i Sverige under de senaste 30 åren.
Patrik Lundström är en lysande sångare och gitarrist bland annat känd från Queen Symphonic Rapsody men också från bland annat det svenska rock-fusionbandet Kaipa.
Vi får också en timmeslång sejour av Steven Westergaard och Niko Valsamidis som kommer att tolka rockhits från 70- 80- och 90-talet akustiskt. Tillsammans har Steven och Niko en historik med otaliga spelningar unplugged, både i Sverige och utomlands. De har inte spelat ihop under en tid så vi kommer att få uppleva något av en återförening.
Vi erbjuder ett helgpaket inklusive entré till spelningar och boende på fyrstjärniga Clarion Hotel Örebro natten mellan Valborgsmässoafton (30/4) och Första Maj, inklusive frukost. Allt detta till Valborgspecialpriset 395:- per person vid del i dubbelrum, totalt 790:- + serviceavgift för 2 personer. Första drinken ingår också i paketpriset. (mousserande/öl/vin eller alkoholfritt)
Helgpaket med boende per person i enkelrum inklusive entré till spelningar: 690:- + serviceavgift. Första drinken ingår också i paketpriset. (mousserande/öl/vin eller alkoholfritt).
Vill man enbart köpa entré till spelningarna kostar det 200:- + serviceavgift.
Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07.
Kom och upplev en oförglömlig helg i musikstaden Örebro.
Både entrébiljetter och boendepaket säljs via Ticketmaster.se
Ungefärliga hålltider:
Incheck från kl 15.00 den 30 april (Valborgsmässoafton)
Kl 19.30: Steven Westergaard och Niko Valsamidis.
Kl 21.00: Queen Tribute Band
Alla tider är cirka tider och kan ändras utifrån behov.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

316 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bohemian Valborg, Clarion Hotel

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni