• Evenemang idag
Torsdag
25
April 2019
Clarion Hotel Örebro

Rod Melancon

Onumrerat
Insläpp vid 18.00
På scen kl. 20.00.
Slut: ca 22.00

Sprungen ur Louisianas träskmarker, med Djävulen i hälarna och rötterna hos Hank Williams, tar Rod Melancon ett rejält grabbatag om en hänförd publik som älskar både vinden från 50-talets rock n´roll i håret, och en djupare titt i backspegeln, på motorvägen in i framtiden.
Melancon är stundvis en lågmäld berättare i samma tradition som Cash och Kristofferson, för att i nästa sekund falla tillbaka i rollen av ung man med beslöjad blick, som drömmer om det alla män vill ha; A Redhead.
Just den låten finns med på albumet, "Southern Gothic".
Det är hans andra album, och redan höjt till skyarna av alla som älskar riktigt välbyggda låtar med en botten av varierande element, honky-tonk, country och riktig hederlig no-nonsens rock.
Och det är just i sydstaternas mörka historia han tar avspark i många av sina melodier.
Inte helt osökt för vissa spår på albumet tankarna till The Raconteurs "Broken boy soldiers", samma vemodiga, ibland bittersvarta livserfarenhet och mörka tankar.
Han färdas mellan mörker och det första gryningsljuset. Och kastar sig sen plötsligt in i ett slags Mellencamp/Forbert landskap med mer up-tempo spår som "Perry".
Boka gärna bord i restaurangen på kitchenandtable.se/orebro eller ring restaurangen på 019-6706707

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

88 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rod Melancon, Clarion Hotel

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj