• Evenemang idag
Måndag
4
Februari 2019
Örebro Konserthus Örebro

Agnas Bros

Bröderna Konrad, Kasper, Mauritz och Max Agnas startade Agnas Bros. för 13 år sedan i källaren i föräldrahemmet på Skånevägen 4. Genom årens lopp har de haft tid att utveckla en alldeles egen musik och spelglädje, baserad på ett nästintill telepatiskt förhållningssätt till samspel, improvisation och komposition. Med tre album i ryggen har de unga bröderna Agnas gjort succé på såväl europeiska konserthus, sommarfestivaler och mindre jazzklubbar runt om på den svenska landsbygden och i samarbeten med klassiska ensembler som O/modernt och Stockholm Chamber Brass samt med artister som Nils Landgren och Pat Metheny.
Våren 2018 kom skiva nummer tre Lycka till med musiken. Den innehåller precis som tidigare skivor musik skriven och arrangerad av bröderna. Med hyllningar till hjältar som Ludwig van Beethoven och den japanska författaren Haruki Murakami spelar de fyra bröderna konserter runt om i Europa. Senast i somras på festivaler som Montreux Jazz Festival i Schweiz och JazzBaltica i Tyskland.
Den 5 februari 2019 kommer Agnas Bros. till Örebro för att spela en konsert. Det kommer att bjudas på musik från den senaste skivan Lycka till med musiken.
19.00 Förband
19.30 Huvudakt
22.00 Slut
20 min paus
Detta är en stå och sittplatskonsert men sittplatser är i begränsat i antal. Först till kvarn.
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Agnas Bros, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April