• Evenemang idag
Lördag
16
Mars 2019
Örebro Konserthus Örebro

Ole Børud

Den amerikanska västkuststpoppens främste Norske ambassadör till Örebro!

Tänk Steely Dan, Michael McDonald och the Doobie Brothers. Samtliga upplever just nu en renässans bland hipsters och andra trendkänsliga unga musikfans världen över. Ole Børud för traditionen vidare och det med bravur. Upplev en musikalisk nordisk stjärna på allra högsta nivå på vår allra intimaste scen foajén. I Norge är Ole en superstjärna både genom att föra familjen Børuds musikaliska arv vidare men också som respekterad gitarrist och arrangör hör han hemma till eliten av Norges live- och studiomusiker. Genom samarbeten med artister som Torun Eriksen, Sofian och Oslo Gospel Choir, för att inte tala om hans bidrag till "Fly Away" (2009) - ett internationellt tribute-album till David Foster.

Med helt nytt album kan publiken i vinter se fram emot Ole Børud med fullt band (plus hornsektion!) på klubbscener i norden.

Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ole Børud, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April