Måndag
10
December 2018
Kulturhuset, Örebro Örebro

Whispering band med Peter Asplund - The Christmas Feeling!

Peter Asplund, mannen med sammetsrösten och den gyllende trumpeten uppträder här tillsammans med i år kulturprisnominerade Whispering band i en jazzbetonad julshow tillsammans med de underbara vokalisterna Vivian Buczek, Isabella Lundgren och Anna Jalkéus (även harpa).
Amerikanska och svenska julklassiker framförs i nya fräscha arrangemang. Allt i enlighet med Peters musikaliska devis att genom storbandet och sångsolisterna visa att det inte är så långt mellan de olika jazzgenrerna. Bra jazz är bra jazz, oavsett om det avser musik från 1920-talet eller modernare tid. The Christmas Feeling är helt enkelt Peter Asplunds förnämliga sätt att presentera klassisk julmusik på ett härligt svängigt och positivt sätt. CDn som lanserades lagom till jul 2013 mottogs av recensenterna bl a som det ”ultimata julalbumet” och att den genom ”generös värme och smakfullt urval av sånger med råge uppfyller alla kriterier för en lyckad julskiva och julkonsert”.
Missa inte en av de finaste storbands- & julkonserterna i Örebro 2018
Längd: 2 timmar inkl. paus. Fika finns att köpa i pausen.

Biljetter & tider

Måndag 10 December 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

37 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset, Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Whispering band med Peter Asplund - The Christmas Feeling!, Kulturhuset, Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober