• Evenemang idag
Tisdag
20
November 2018
Nya China Örebro

Carmen

En repris av en mycket uppskattad och hyllad föreställning från 2014 – vår egen version av Bizets klassiker Carmen. Det är en dramatisk berättelse fylld av galen passion och svartsjuka, som handlar om hur fort en kärlek kan bytas och brytas. Här finns massor för en ung publik på väg in i tonåren att känna igen sig i. Vi har inspirerats av operans dramatiska berättelser och ljudbilder, och utforskar om synen på könsroller, makt och utanförskap har förändrats över tid. Allt framfört i storslagna kostymer, så nära publiken att musiken både hörs, syns och känns.
Före regi och bearbetning står Alexander Öberg, som ligger bakom publikfavoriter på Örebro länsteater som Amadeus, Lasse-Maja – musikalen och Boxaren.
I media
”Av publikens reaktioner utlästes att det var ett vinnande koncept.” /../ ”Muy bueno. Aplausos! Aclamaciones, Carmen. Alltså helt nöjd. Inte minst för att åldersgruppen respekteras på ett föredömligt sätt.” –Kulturdelen.com
”En underbar kärlekshistoria om passion och kåthet” (2014) –SVT Tvärsnytt
Carmen i ny förpackning (2014) – Knytpunkt Örebro
Barnen får se klassiska Carmen i helt ny tappning (2014) – ETC Örebro
Webb-TV: Carmen på mellanstadiet (2014) – Nerikes Allehanda

Biljetter & tider

Tisdag 20 November 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nya China). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carmen, Nya China

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November