Onsdag
12
September 2018
Örebro Konserthus Örebro

Livet och Musiken - Eric Schüldt med gäst

Eric Schüldt, känd från Text och Musik i P2 och Expressens intervjupodd 60 minuter, är en av Sveriges vassaste journalister och musikexperter. I Livet och Musiken bjuds publiken in till ett unikt samtal mellan Eric och kända personligheter där samtalet sammanflätas med livemusik som gästen i förväg valt ut för att beskriva livets olika perioder.
På den exklusiva premiären i Örebro gästas Eric av succéförfattaren och kolumnisten Lena Andersson. För boken Egenmäktigt förfarande belönades Lena Andersson med Augustpriset 2013 och boken har översatts i 20 länder. I hennes senaste roman Sveas son, en berättelse om folkhemmet, får vi än en gång ta del av Lena Andersson unika och precisa författarkonst.
”I mitt yrke som journalist har det länge funnits två huvudspår. Att undersöka livet, själen och tillvarons mysterier i långa samtal, samt att berätta och tala om musik. Nu kommer jag för första gången få göra båda sakerna samtidigt!”, berättar Eric Schüldt
Längd på föreställningen är ca 120 min. inkl. 30 min paus. Sittplatser är i begränsat i antal. Först till kvarn. Ståplats finns.
Ingen åldersgräns.

Biljetter & tider

Onsdag 12 September 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Livet och Musiken - Eric Schüldt med gäst, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti