Lördag
21
Juli 2018
Örebro Slott Örebro

Par i kungar

Elisabeth Ahlmark är landshövding i Örebro län och har sitt hem på slottet mitt i staden. Hon är – förutom en omtyckt landshövding – även en stor bakfantast och är på väg att komma med i Guinness rekordbok i kategorin ”Längsta gräddning av bakverk”.
När hon upptäcker att hennes man Viking har fallit tillbaka i sitt spelmissbruk och ”lånat” stora summor med pengar från hennes representationskonto hos länsstyrelsen får hon panik. Genom att övertala sin man (som är duktig på att imitera) att ta på sig rollen som chefen på stadshotellet – och i dennes namn ta emot etthundratusen kronor i prispengar från en lajvförening – tror hon att problemet är löst. Det visar sig dock att maken missförstått vem han ska imitera och när han kommer till prisutdelningen iklädd rollen som Sveriges kung, Carl XVI Gustav, blir förvirringen total. Efter att en obegåvad skvallerjournalist, en målmedveten beroendeterapeut, en kontrollant från Guinness rekordbok samt den riktiga pristagaren anlänt till slottet tror Elisabeth att situationen
inte kan bli mycket värre. Men… det kan den…
Föreställningen spelas utomhus på Borggården, Örebro Slott. Speltid ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus. Läktaren är onumrerad. Ev. överblivna biljetter säljes på plats vid entrén från kl. 17.00 respektive speldag.
MAT OCH DRYCK
I pausen finns servering med rättigheter. Om du önskar äta någon av våra tre rätter rekommenderar vi att du bokar dem i förväg på telefon 0583 - 404 02. Välj bland följande rätter: Grillad kyckling, grillad fläskfilé eller inkokt lax. Serveras med pastasallad eller potatissallad som du väljer på plats. Alla rätter kostar 125 kr st.

Biljetter & tider

Lördag 21 Juli 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Slott). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Par i kungar, Örebro Slott

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni