• Evenemang idag
Fredag
8
Februari 2019
Örebro Konserthus Örebro

Efter Dagis -Visor för frågvisa

Vad äter en ko? När blir det vår och hur långt är ett år? Om detta och mycket annat handlar Visor för frågvisa - ett konsertprogram fyllt av funderingar och betraktelser ur ett litet barns liv. Nyskrivna, finurliga, svängiga och eftertänksamma låtar för både små och stora frågvisa!
Visor för frågvisa innehåller betraktelser och berättelser som växer och slår rot hos lyssnaren, med hög igenkänning, oavsett ålder. Nyfiket, egensinnigt, humoristiskt och existentiellt.
Musiken svingar sig mellan en rad olika stilar och influenser: från reggae, rumba och country till Balkanmusik, svensk visa, pop och rock. Visorna framförs av Camilla Åström & Kompanjonerna, alla välbekanta namn inom svensk folkmusik-, vis- och rockscen.
Under konserten får publiken lyssna, sjunga med och röra sig till svängiga låtar med texter som inte väjer för allvar men som också har en stor portion humor och finurlighet. Visor för frågvisa tar alltid barnens parti!
Kom gärna och mys i foajén redan från kl 15 då Restaurang Umami serverar en smaskig pannkaksbuffé, pris 55kr.
Rek. ålder; 4-7 år
Längd: 40 min
Medverkande: Camilla Åström, Daniel Wejdin, Henrik Cederblom och Livet Nord

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Efter Dagis -Visor för frågvisa, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April