Fredag
19
Oktober 2018
Örebro Konserthus Örebro

Efter Dagis - Långt bort i skogen

Långt bort i skogen är en föreställning med temat fäbod och vallmusik. Med audiovisuell teknik tar Sofia och Maria med publiken långt bort i skogen. Där får de ta del av livet på fäboden genom sång, musik, berättelser och rörliga bilder.
Långt bort i skogen är en audiovisuell folkmusikföreställning för barn med fäbod och vallmusik som tema. Med modern teknik och projektioner, blandat med sånger, berättelser och musik så får publiken lära sig hur man levde förr och om livet på fäboden. Barnen medverkar i föreställningen genom sång och dans. De rutinerade musikerna sjunger och spelar viola d’amore (femsträngad fiol) och publiken får även höra kulning, näverlur, mungiga och spilåpipa.
Rek. ålder; 4-7 år
Onumrerade sittplatser
Längd: 40 min
Medverkande: Maria Jonsson och Sofia Sandén
Foto: Fotograf Heléne
Kom gärna och mys i foajén redan från kl 15 då Restaurang Umami serverar en smaskig pannkaksbuffé, pris 55kr.

Biljetter & tider

Fredag 19 Oktober 2018 16:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Efter Dagis - Långt bort i skogen, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September