Lördag
11
Augusti 2018
Gällersta Forngård Örebro

Gällersta Visfestival Örebro

Gällersta visfestival "Vi minns Ted och Kenneth Gärdestad" Årets tema på Gällersta visfestival blir musik och texter av Ted och Kenneth Gärdestad.
Vi får besök av Mikael Rickfors som kommer tillsammans med två mycket kompetenta medmusikanter, Johan Eriksson, en stor musiker och mångsysslare inom musiken. Han kommer att ge oss fantastiska och porträttlika tolkningar av Teds låtar. Han kommer dessutom att spela en del av sina egna visor. Mycket god musik utlovas.
Frida Braxell 27 år, sjunger eget material och både humor och värme utlovas. På sina skivor backas hon upp av den yppersta musikeliten i Sverige.
Frida Andersson är en finlandssvensk singer & songwriter och artist från Ekenäs, Finland. Hon bor i Stockholm sedan 2011 och 2013 kom hennes första skiva på finlandssvenska. Hon har gjort flera tv-framträdande och ett par duetter med Bo Sundström (Bo kaspers orkester) efter deras gemensamma tidigare turné.
Cornelia Raise (Örebro). Med en fantastisk röst och en härlig scennärvaro bjuder Cornelia på egenskrivet material, det mesta på engelska. Cornelia är absolut Örebros nästa rikskända artist.
Som konferencier i år har vi Kristian Von Svenson. (Malmö/Göteborg) Kristian driver själ visfestivalen "Det visar sig" i Malmö. Förutom att han ör festivalgeneral och visartist så skriver han på en musikal. Han har verkligen många strängar på sin lyra och det kommer att bli många skratt och trevliga stunder med Kristian på scenen.
Det finns fin restaurang på området med rättigheter. Det går bra att ha med sig egen stol eller filt om man så önskar, även egen picnick (ej alkohol) om man önskar.
Scenen och restaurangen är utomhus men i händelse av regna så kan man sitta varmt inomhus när man äter.
För löpande information håll koll på vår FB och hemsida. Viss programförändring kan förekomma.
Tider:
Insläpp: kl 14:00
Starttid: kl 15:00
Spellängd: 7 timmar
Åldersgräns:
18 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap.

Biljetter & tider

Lördag 11 Augusti 2018 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

132 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gällersta Forngård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gällersta Visfestival Örebro, Gällersta Forngård

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli