• Evenemang idag
Lördag
5
Maj 2018
Regnbågen Örebro

Dans till Sannex

Dans till Sannex 20:00-24:00 dansbiljett
eller
Releasefest- The crossroadparty- Releasebiljjett

Den 5 maj så har vi i Sannex i samarbete med Brunnsparken i Örebro en för-releasefest för vår nya platta ”Crossroads”. Skivan har sin allmänna release den 15:e maj men vi vill göra något speciellt för våra trogna fans.

Releasefesten pågår kl 17:00-19:00 och följande händer:
Vårt nya album säljs för endast 100kr (ord. pris 150kr), mingel och tilltugg, du kan träffa oss i bandet och självklart skriver vi autografer. Vi har även tagit fram exklusiva tavlor till försäljning i en begränsad upplaga och där är det först till kvarn som gäller.
Som en extra bonus har vi bjudit in den fantastiska och melloaktuella Mimi Werner att mingla runt och även sjunga några låtar. Hon har även för kvällen speciella erbjudanden.
BILJETTER:
Biljettsläpp till releasen 21 april. Release-biljetten ger dig entré till releasefesten, artistframträdande med Mimi Werner samt entré till kvällens dans. Allt detta för endast 175 kr (inkl serv. avg) och du köper den på www.tickster.comfram till release-dagen. Insläpp 16:30-17:00.
NOTERA ATT; efter kl 17:00 är release-biljetten EJ giltig. I mån av plats går det att köpa release-biljetten även direkt på dörren, då endast mellan 16:30-17:00.
www.facebook.com/events/114857209369097/

Boka på Tickster
I siffror

55 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Regnbågen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dans till Sannex, Regnbågen

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli