Fredag
12
Oktober 2018
Örebro Konserthus Örebro

Tonbruket

Tonbruket brukar beskrivas som en supergrupp och det med rätta. Tonbrukets samtliga skivor har belönats med Grammis och medlemmarna har alla ett långt förflutet i andra framgångsrika bandkonstellationer. Dan Berglund som var medlem och basist i Esbjörn Svensson Trio initierade men i gruppen ingår också Martin Hederos från The Soundtrack of Our Lives, Johan Lindström som spelat med artister som Titiyo, Elvis Costello, Ane Brun och inte minst Per Texas Johansson samt Andreas Werliin från Wildbirds and Peacedrums.
Tonbruket blandar jazz, rock, folk, progg och electronica med en stor portion improvisation och resultatet blir en helt unik musikalisk värld fylld av en lekfullhet och som en recensent beskrev det "ett kollektivt eget sound". Vi är mycket glada över att presentera Tonbruket på vår mest intima scen, foajén.
Längd på konserten, 90 till 120 min. 20 min paus. Detta är en stå och sittplatskonsert men sittplatser är i begränsat i antal. Först till kvarn.
Dan Berglund, bas, Martin Hederos, klaviaturer och fiol, Andreas Werliin, trummor och slagverk och Johan Lindström, pedal steel och gitarr.
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Fredag 12 Oktober 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tonbruket, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September