• Evenemang idag
Fredag
13
April 2018
Studieförbundet Vuxenskolan Örebro Län Örebro

Skapa Musik: Jon Miljon

Nu har du möjlighet att testa hur det är att skapa egen musik med hjälp av en dator. Projektet Ny Arena ger dig chansen att träffa Jon Daly Skoog, musikproducent och cirkelledare vid Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län.

Jon har arbetat över 15 år med att producera låtar till olika artister med fokus på hiphop, soul och R&B. Är du intresserad av att testa? Ta chansen! OBS! Begränsat antal platser, anmäl dig till maria.ostby@sv.se eller 072-220 72 39

Projektet Ny Arena vänder sig till unga vuxna som varken arbetar eller studerar. Ny Arena ska fungera som en mötesplats och ett första steg till arbete eller studier. Projektet Ny Arena finansieras av Folkbildningsrådet och Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län.

"Skapa musik med Jon Miljon" arrangeras i samarbete mellan Ny Arena och FRITID. FRITID är Studieförbundet Vuxenskolan Örebro läns ungdomsverksamhet som vänder sig till personer som är mellan 15-30 år och som har en intellektuell funktionsnedsättning.

I siffror

65 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Studieförbundet Vuxenskolan Örebro Län). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Skapa Musik: Jon Miljon, Studieförbundet Vuxenskolan Örebro Län

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni