• Evenemang idag
Tisdag
20
Mars 2018
Gröna Grodan Coffeehouse Örebro

CrAfter Work

Nu är det dags för CrAfter Work i Örebro igen! Denna gång möts vi på Gröna Grodan, Engelbrektsgatan 9, kl 17-21. Välkomna!

CrAfter Work är ett tillfälle att vara kreativ tillsammans med andra. Alla är välkomna, oavsett om du kallar det du gör för pyssel, hantverk eller konst – eller ingenting eftersom du inte har kommit igång än! Vi träffas för att skapa, inspirera varandra och umgås. Ta med dig ditt handarbete eller idé och häng på. Det gör inget om du inte har något projekt eller handarbete på gång, vi kommer se till att det finns lite material och verktyg att arbeta med. Det är också helt ok att komma och bara komma för att fika och umgås!

Gå gärna med i vår nya Facebookgrupp CrAfter Work Örebro för att nätverka med andra och få uppdateringar om kommande events, https://www.facebook.com/groups/crafterworkorebro/

I siffror

28 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gröna Grodan Coffeehouse). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. CrAfter Work , Gröna Grodan Coffeehouse

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April