• Evenemang idag
Lördag
7
April 2018
Scenit Kulturhuset Örebro

Livekarusellen & Danskarusellen

Livekarusellen och Danskarusellen är en turné med 44 band och artister och 9 dansgrupper från olika orter runt om i Värmland och Örebro. Studiefrämjandet arrangerar Livekarusellen för 11eåret i rad och Danskarusellen för 4e året.

Livekarusellen och Danskarusellen är en möjlighet för musiker och dansare att utvecklas, knyta nya kontakter och få massor av nyttig feedback. Startskottet var Katapulten på UNO i Karlstad den 20 januari. Sedan åker alla ut på turné med 2 scenframträdanden var på olika orter runt om i Värmland och Örebro.

Och nu är det dags för Distriktsfestivalen!
8 musikakter som har röstats fram av publiken och 9 dansgrupper kommer stå på scenen! Vilka det blir kommer vi veta bara 2 veckor innan det är dags!

Kom dit och peppa och rösta fram dina favoriter till Riksfestivalen som går av stapeln i Karlstad 26/5 med akter från hela Sverige!

VAR: Kulturhuset, A-salen, Järnvägsgatan 8, Örebro
NÄR: 7 April 2018 - 18:00 (insläpp 17:30)
GRATIS INTRÄDE
Alkohol- och drogfritt

Mer info hittar du på:
www.livekarusellen.se
www.danskarusellen.se

Livekarusellen och Danskarusellen arrangeras av Studiefrämjandet Örebro/Värmland i samarbete med fritidsgårdar, föreningar och lokala arrangörer.

I siffror

22 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

84 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scenit Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Livekarusellen & Danskarusellen, Scenit Kulturhuset

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni