Söndag
6
Maj 2018
Elite Stora Hotellet Örebro Örebro

Fashion show

Äntligen är det dags för en spektakulär fashion show på Elit Stora Hotellet i Örebro. En event som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. Dagen innehåller en fantastisk show där Kristin K lanserar sin senaste klädkollektion. Efter många års skapande bestämde hon sig för att anordna en show där alla modeälskare skulle få möjlighet att ta del av hennes kreationer. Kreationerna är skapta bara i en upplaga och detta för att kunden ska känna sig unik, på riktigt! Mode är en oändlig cirkel, som personlig designer skapar hon den rätta kreationen för kunden.
Under showen kommer ni även få ta del av de trendigaste och nyaste hårfrisyrerna av Christina Dikmen som är enastående på att skapa den perfekta looken. Hon jobbar alltid med fokus på kunden och dennes ändamål. Makeup artisten Juwana Barwari kommer att visa upp de mest glamorösa och helt enastående makeup-looken.
Showens konferencier, Petrus Dag, som även jobbar som coach kommer att berätta om hur du kan ta dig från där du står, till dit du vill och har möjlighet att vara.
Efter showen bjuds det på mingel med alkoholfritt bubbel och snittar. Du har då möjlighet att träffa alla som ligger bakom denna spektakulära show.
Insläpp: 13.30
Evenemanget börjar 14.00
Facebook

Biljetter & tider

Söndag 6 Maj 2018 14:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Elite Stora Hotellet Örebro
Söndag 18 Mars 2018
I siffror

609 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars