• Evenemang idag
Lördag
14
April 2018
The Bishops Arms Örebro Örebro

Punschprovning

Simmigt, sötsliskigt och studentikost?! Så är det till viss del men idag är allt det där egentligen historia. När provningsledaren och dryckesbloggaren Samuel Lindlöf guidar oss i Punschens förlovade land tar vi enbart utgångspunkt i det historiska, och förflyttar oss så snart det bara går till Punsch som samtidsdryck. Punschmarknaden har fullkomligt exploderat under de senaste åren, idag produceras det Punsch från norr till söder i vårt avlånga land, och det finns inte mindre än 17 (!) Punschmärken på bolaget, en verklig renässans alltså! Av dessa provar vi de bästa, de som är hantverksmässigt producerade. Vi får en överblick över de två huvuddragen, betoning på Arrak kontra betoning på Rom. Dessutom, Punsch som lagrats på fat! Efter provningen går vi ner till puben och njuter ärtsoppa, samt pannkakor, och självklart serveras båda rätter med speciellt utvalda Punschsorter. Det här blir gott!

Pris: 500:- om du ej är medlem och 450:- för medlemmar.
20 platser finns totalt och anmälan lämnas i puben eller på telefon 019 156920.

I siffror

130 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(The Bishops Arms Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Punschprovning, The Bishops Arms Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni