• Evenemang idag
Söndag
18
Mars 2018
Västerås Konserthus, Foajéscenen Örebro

Imagine

Den 18:e mars äger årets sammanslagna Regionsfinal av Imagine Västmanland och Imagine Örebro (före detta Musik Direkt) rum i Västerås Konserthus. 10 akter tävlar om att få gå vidare till Riksfinalen. But there can be only two. Dvs. en akt från Västmanland och en akt från Örebro Län som kommer gå vidare.

De akter som tävlar går under följande namn:

Those Without
Ångestflow
Sofia Vivere
LEWÉN
Jackie

PAUS (30 min)

Filip Burman
Concrete Combination
Phantom Banner
Mattias Greijer
Simon M

Salomon Jakobsson spelar under juryns överläggning (30 min)

Årets jury består av:

Parwin Hoseinia Davari är utbildad dansare och musikalartist. Numera är hon verksam som skådespelare vid Örebro Länsteater och har varit med i en rad olika uppsättningar. Nu senast i den nyskrivna musikalen Tummelisa.

Agnes Eriksson som har spelat i barbiepunkbandet Call Cat och nu är aktuell med Riot Grrrl Sessions som släpps i februari.

Mario Perez Amigo är dansare, beatmaker och MC. Han beskriver sig som en glad hiphop-fanatiker sedan barnsben som reser världen runt för att inspirera och inspireras i hiphop-kulturens olika element.

Mons Lorenzen är en producent och musiker från Västerås. Han är ena halvan av trippop-duon Anwai och är ständigt på jakt efter nya talanger.

Malin Willén är låtskrivare och musiker som precis har startat artistprojektet WYLL och vann länsfinalen av Musik Direkt 2013 med projektet "Moremalin".

Insläpp: 15.00, 18/3 2018
Inträde: Gratis
Adress: Västerås konserthus, Kopparbergsvägen 1

Arrangör: Föreningen Svart Bälte i samarbete med Västmanlandsmusiken, Länsmusiken i Örebro, ABF Västra Västmanland och Jeunesses Musicales Sweden

I siffror

41 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

82 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus, Foajéscenen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Imagine, Västerås Konserthus, Foajéscenen

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April