Lördag
26
Maj 2018
Aula Nova Örebro

Riks-SMASK 2018

SMASK - Sveriges MusikAkademikers Sång Kåntest - är en årlig musiktävling i schlageranda mellan Sveriges sex musikhögskolor.
Nu har det äntligen blivit dags för Örebro att vara värdstad för den pampiga riksfinalen och det är upp till DIG att rösta fram årets bästa schlager!
SMASK är en humorfylld och kärleksfull parodi på Melodifestivalen som vill bevara schlagern som den var förr. Med en stor orkester och massor av glitter, klädryck och tonartshöjningar kan vi lova er en fantastisk kväll!
I Örebro är det tradition att låta ett tema genomsyra föreställningen, förutom bidragen som har sina egna teman. Temat för SMASK i Örebro 2018 är sagor.
Varmt välkomna på den fristående uppföljaren till den lokala SMASK föreställningen "Sagan om SMASK - året då rätt låt vann"! Det kommer bli en sagolik kväll!
Tider
Insläppstid: kl 17:30
Spellängd: 3,5 tim inkl 30 min paus

Biljetter & tider

Lördag 26 Maj 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

66 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Aula Nova natten mellan 26 och 27 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Aula Nova). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Riks-SMASK 2018, Aula Nova

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April