Onsdag
28
Mars 2018
Nya China Örebro

Den livsfarliga skogsexpeditionen

I skolan vill ingen vara med Teja. Men det gör inte så mycket, för de i skolan vet ändå ingenting om skogen. Det är där Teja hör hemma. Där hittar hon överallt, där vet hon hur allting funkar och där har hon sin enda riktiga vän. Ensam-Dagny är en tantfarbror som abdikerat som vuxen och nu lever som eremit mitt i naturen. Dagny och Teja förstår varann.
Men Tejas pappa och hennes lärare bekymrar sig. De beslutar sig för att hjälpa till. På skolans friluftsdag tussas Teja ihop med klassens coolaste, Hillevi och Erza. Nu ska hon väl få kompisar! Teja blir panikslagen, och Dagny verkar vara försvunnen. Just när hon behöver hjälp! Kanske är det enda som hjälper att gå ordentligt vilse?
Skogsexpeditionen är en äventyrlig och skruvad föreställning för lågstadiet, om ensamhet, gemenskap, natur och rätten att få vara som man är.

Biljetter & tider

Onsdag 28 Mars 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Nya China
Tisdag 27 Mars 2018
I siffror

12 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nya China). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Den livsfarliga skogsexpeditionen, Nya China

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari