• Evenemang idag
Lördag
24
Februari 2018
Aula Nova Örebro

Utgrävarna eller Paleontologen i graven bredvid

Föreställningen beräknas vara 3 timmar lång. Alla föreställningar spelas i Aula Nova i Novahuset på Campus Örebro.
Handling:
Följ med Edward Cope och Othniel Marsh till Louisiana där de konkurrerar om att bli nästa stora paleontolog genom att hitta flest dinosaurieskelett. Med på resan följer en reporter och en kristen man, samt deras praktikanter. Men var på er vakt, man vet aldrig vad som väntar på en dinosauriekyrkogård!
Vad är ett studentspex?
Ett spex är ren och skär amatörteater med många inslag av musik och humor. Örebrospexets specialitet är improvisation i alla dess former så ta din chans att utmana skådespelarna och bandet! Du kan till exempel ropa direktiv under spexets gång. Tyckte du att en låt var väldigt rolig, men den skulle vara ännu roligare om den gick dubbelt så fort? Ropa "snabbare"! Eller varför inte "baklänges", "äckligare", "i falsett". Ibland skrattar publiken åt sig själva - och det tycker vi är väldigt roligt!

Biljetter & tider

Lördag 24 Februari 2018 16:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Aula Nova). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Utgrävarna eller Paleontologen i graven bredvid, Aula Nova

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari