• Evenemang idag
23-17
Feb-Mar 2018
Örebro universitet Örebro

Örebrospexet: Utgrävarna

**Örebrospexet presenterar årets föreställning Utgrävarna!!**

En teaterföreställning med musik, humor och improvisation. Föreställningarna spelas i Aula Nova på Örebro Universitet.


Följ med Edward Cope och Othniel Marsh till Louisiana där de konkurrerar om att bli nästa stora paleontolog genom att hitta flest dinosaurieskelett. Med på resan följer en reporter och en kristen man, samt deras praktikanter. Men var på er vakt, man vet aldrig vad som väntar på en dinosauriekyrkogård!

FÖRESTÄLLNINGSDATUM:
Fredag 23:e februari kl 19:00 - Premiärföreställning!
Lördag 24:e februari kl 16:00 - Föreställning
Fredag 9:e mars kl 19:00- Föreställning
Lördag 10:e mars kl 16:00 - Föreställning
Fredag 16:e mars kl 19:00 - Föreställning
Lördag 17:e mars kl 16:00 - Föreställning "Sluttjut"

Alla föreställningar spelas i Aula Nova i Novahuset på Campus Örebro. För er som behöver hjälp att hitta till oss: https://www.oru.se/om-universitetet/hitta-hit/

BILJETTER:
Kårmedlem: 80 kr
Student: 100 kr
Vuxen: 120 kr
Barn (upp till 17 år): 60 kr

- Köp i entrén innan föreställningen:
Det kommer gå att köpa biljetter i entrén ca 45 minuter innan föreställningens början. Vi tar då emot kontanter eller betalning via Swish.

- Eller boka via "entrechef@orebrospexet.com". Ska hämtas senast 20 min innan föreställning annars kan de säljas vidare.

LJUDSLINGA!
Aula Nova har ljudslinga som kommer kunna användas. Hör av er i god tid.

SPEX?
Ett spex är ren och skär amatörteater med många inslag av musik och humor. Örebrospexets specialitet är improvisation i alla dess former så ta din chans att utmana skådespelarna och bandet! Du kan till exempel ropa direktiv under spexets gång. Tyckte du att en låt var väldigt rolig, men den skulle vara ännu roligare om den gick dubbelt så fort? Ropa "snabbare"! Eller varför inte "baklänges", "äckligare", "i falsett". Ibland skrattar publiken åt sig själva - och det tycker vi är väldigt roligt!

ÖREBROSPEXET?
Örebrospexet är en samarbetsförening till Örebro studentkår. Det är en ideell förening som älskar att ha roligt, lära känna nya människor och att lära sig mer om allt som berör en teaterproduktion.

Örebrospexet sätter varje vår upp en helt egenskriven föreställning. Handlingen bygger traditionsenligt på ett litterärt verk, en historisk person eller en historisk händelse. Tidigare år har vi bland annat varit på besök i Al Capones tebutik, bevittnat öppnandet av Tutanchamons grav och seglat med kapten Svartskägg på de Sju haven. Vad kommer Örebrospexet spela upp under våren 2019??

Vill du bli en del av Örebrospexet? Se till att skriva upp ditt namn och din mailadress på listan som kommer finnas tillhands under aktpausen under föreställningen! Du kan även läsa mer om oss här: www.orebrospexet.com

Varmt välkomna! Och hade du roligt?? Tipsa gäran om oss :)

I siffror

162 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Örebro universitet natten mellan 26 och 27 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro universitet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Örebrospexet: Utgrävarna, Örebro universitet

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April